• Please Select Your Region from the Map

Lantech streeft naar volumereductie

Posted by Bob Lemmen on 3/11/20 4:30 AM

Tijdens de Empack demonstreert Lantech, als uitvinder van de palletwikkelaar en koploper in de markt van doosopzetters, hoe producten zo efficient mogelijk verpakt kunnen worden en schadevrij aan afnemers kunnen worden geleverd.

C-Modular Double Magazine. Image 1114-1jpg-2

Multi Format Doosopzetter

Het gewicht en de omvang van een doos hebben een grote impact op de transportkosten. Het is dus belangrijk om een zo efficiënt mogelijke verpakking in te zetten om de laagste verzendkosten te realiseren.  Zeker in een E-commerce en logistieke omgeving is volumereductie een belangrijk streven.

Lantech’s Multi Format Doosopzetter ondersteunt hierbij, met het op afroep opzetten en aanleveren van het formaat doos, welke op dat moment gewenst is. De doosopzetter kan worden uitgevoerd met 2 of meerdere magazijnen, afhankelijk van het aantal gewenste doosformaten.

 

Lantech doosopzetters zijn ontworpen met essentiële elementen die deel uitmaken van het Total Control System, zoals plano separatie en rechthoekige dozen aanleversysteem, stationaire klepvouwers en verende zij-transportbanden, welke allemaal 100% nauwkeurige controle bieden door het hele proces van doosopzetten, waarmee structureel perfect opgezette dozen worden aangeleverd zonder dat deze vastlopen.

 

Geinteresseerd hoe wij kunnen ondersteunen bij uw verpakkingsvraagstuk, onze verpakkingsexperts staan u graag te woord op de Empack, stand B113.

Topics: Doosopzetter, Transportschade