• Please Select Your Region from the Map

The Lantech Move to Malden in Pakkracht Online Magazine

Posted by Kelly Wathen on 7/12/18 8:00 AM

This is a reprint of a story taken from the Pakkracht online magazine. You can read the original story here!

Malden Move Pakkracht

De stap is toekomstgericht en past in de groeistrategie. In de komende jaren verwacht Lantech een verdere toename van opdrachten. “In het nieuwe pand hebben we de ruimte en faciliteiten gecreëerd om deze groei te realiseren,” vermeldt het bedrijf in een persbericht. “Lantech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. Met meer dan veertig jaar ervaring staat Lantech midden in de markt, maarbij wij sterk reageren op de trends op verpakkingsgebied.”

Meer Dan 65.000 Plaatsingen

Lantech’s passie is gericht op optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line’ verpakking. In de loop der jaren heeft Lantech middels balangrijke innovaties sterke verbeteringen geïntroduceerd, met het doel het verpakken van het eindproduct van de klanten te vereenvoudigen, waarbij een maximaal rendement van de investering wordt behaald. “AIs grondlegger van de palletwikkelaar, met meer dan 65.000 machine plaatsingen wereldwijd, maakt Lantech gebruik van de technologische voorsprong en kennis om verpakkingsgerichte oplossingen op maat aan te bieden.”

Lean Manufacturing

AIs producent is Lantech vroeg-adapter van de Lean Manufacturing technologie, die zich inmiddels wereldwijd heeft bewezen in vele bedrijven en concerns. “Lean werken is een manier van leven geworden binned Lantech, wat resulteert in hoge kwaliteit producten. Vanuit ons nieuwe Europese hoofdkantoor in Malden ondersteunt Lantech graag bij het oplossen en/of optimaliseren van uw verpakkingsvraagstuk.”

Topics: Articles